Eftermiddagsmøder

I menighedshuset, Solsortevej 1

Eftermiddagsmøderne foregår normalt den 3. torsdag i hver måned. De planlægges og afholdes af et udvalg under Taastrup Nykirkes menighedsråd.

Ændringer i programmet kan forekomme.

Møderne foregår i de venlige og lyse lokaler i Taastrup Menighedshus, som ligger på Solsortevej nr. 1 (hjørnet af Parkvej/Solsortevej). Ved hvert møde begynder vi med at drikke kaffe/the med hjemmebagte boller og kage til – det koster kun 20 kr. Desuden synger vi hver gang fra Højskolesangbogen.

Ud over de 20 kr. til kaffen koster det ikke noget at deltage. Alle er velkomne og kan bare møde op!

Hvis man er dårligt gående og har svært ved at komme omkring, er man velkommen til at køre med ”kirkebilen”. Ring til kirkens kontor, tlf: 7010 0216 - tryk 1, og bestil kørsel – senset dagen før. Kontoret har åbent kl. 10:00 – 13:00.

Eftermiddagsmøde – en hyggelig eftermiddag, hvor snakken går livligt hen over kaffebordet, og hvor dygtige og engagerede foredragsholdere giver os en god og indholdsrig eftermiddag.

KLIK HER FOR PROGRAM 2017-18

Vi glæder os til at se dig!

.