Eftermiddagsmøder

I menighedshuset, Solsortevej 1

Eftermiddagsmøderne starter igen. Se hele programmet Klik her

16. september: Danskere i den amerikanske borgerkrig - for og imod slaveriet v/ Allan Spangsberg Nielsen
I forbindelse med et researchprojekt til en ny bog er der dukket en masse ny viden op og mange spændende skæbner. Antallet af danskere, der kæmpede i den amerikanske borgerkrig på begge sider, anslås til blot at være mellem 1.000 og 1.500 mand. Deres bidrag er naturligvis kun en dråbe i havet i den krig, der kostede 600.000 mand livet.

Der er tilmelding til Birgit Eckhoff, tlf. 40 85 91 19 eller Ulla Jensen, tlf. 22 61 31 11

Eftermiddagsmøderne foregår normalt den 3. torsdag i hver måned fra kl 14.30 - 16.30. De planlægges og afholdes af et udvalg under Taastrup Nykirkes menighedsråd.

Møderne foregår i de venlige og lyse lokaler i Taastrup Menighedshus, som ligger på Solsortevej nr. 1 (hjørnet af Parkvej/Solsortevej). Ved hvert møde begynder vi med at drikke kaffe/the med hjemmebagte boller og kage til – det koster kun 20 kr. Desuden synger vi hver gang fra Højskolesangbogen.

Ud over de 20 kr. til kaffen koster det ikke noget at deltage. Alle er velkomne og kan bare møde op!

Hvis man er dårligt gående og har svært ved at komme omkring, er man velkommen til at køre med ”kirkebilen”. Ring til kirkens kontor, tlf: 7010 0216 - tryk 1, og bestil kørsel – senest dagen før.

Eftermiddagsmøde – en hyggelig eftermiddag, hvor snakken går livligt hen over kaffebordet, og hvor dygtige og engagerede foredragsholdere giver os en god og indholdsrig eftermiddag.

Vi glæder os til at se dig!