Eftermiddagsmøder

I menighedshuset, Solsortevej 1

Eftermiddagsmøderne starter igen. Se hele programmet Klik her

Første gang er d. 19. august: Musikforedrag om Benny Andersen v/ Flemming Både
Da Benny Andersen døde i 2018 havde han mere en 60 år som professionel digter bag sig. Der bliver i foredraget fortalt om hans tre ægteskaber, der fik stor betydning for hans digte - og der er selvfølgelig masser af fællessang.

Der er tilmelding til Birgit Eckhoff, tlf. 40 85 91 19 eller Ulla Jensen, tlf. 22 61 31 11

Eftermiddagsmøderne foregår normalt den 3. torsdag i hver måned fra kl 14.30 - 16.30. De planlægges og afholdes af et udvalg under Taastrup Nykirkes menighedsråd.

Møderne foregår i de venlige og lyse lokaler i Taastrup Menighedshus, som ligger på Solsortevej nr. 1 (hjørnet af Parkvej/Solsortevej). Ved hvert møde begynder vi med at drikke kaffe/the med hjemmebagte boller og kage til – det koster kun 20 kr. Desuden synger vi hver gang fra Højskolesangbogen.

Ud over de 20 kr. til kaffen koster det ikke noget at deltage. Alle er velkomne og kan bare møde op!

Hvis man er dårligt gående og har svært ved at komme omkring, er man velkommen til at køre med ”kirkebilen”. Ring til kirkens kontor, tlf: 7010 0216 - tryk 1, og bestil kørsel – senest dagen før.

Eftermiddagsmøde – en hyggelig eftermiddag, hvor snakken går livligt hen over kaffebordet, og hvor dygtige og engagerede foredragsholdere giver os en god og indholdsrig eftermiddag.

Vi glæder os til at se dig!