Foredrag

Mange spændende menesker har igennem årene været forbi Taastrup Nykirke, og her har de berettet om deres mange rejser, eller de har fortalt om berømte kunstnere, eller de har udfordret os i den måde vi normalt tænker på.

Vi prøver hvert år at planlægge et interessant og varieret udbud af foredrag. Vi håber vi igen i år også kan bidrage med noget der interesserer dig.

Datoerne for foredrag i foråret 2019 er:

Søndag den 27. januar 2019 kl. 14-16: Vores nabopræst Esper Silkjær, Glostrup, kommer og fortæller om Kingos spændende liv og skønne pompøse salmer.

Søndag den 24. februar 2019 kl. 14-16: Foredrag om Hans Adolph Brorson ved historiker og litteraturhistoriker Erik A. Nielsen.

Søndag den 24. marts 2019 kl. 14-16: Foredrag om B. S. Ingemann ved tidl. sognepræst og forfatter Kirsten Holm.

Søndag den 28. april 2019 kl. 14-16: Foredrag om N. F. S. Grundtvig ved provst Adj. professor Peter Balslev-Clausen.

Eftermiddagsmøde

Eftermiddagsmøderne foregår normalt den 3. torsdag i hver måned. De planlægges og afholdes af et udvalg under Taastrup Nykirkes menighedsråd.
Det foregår i menighedshuset, Solsortevej 1
​Se mere under "Eftermiddagsmøder"