Foredrag

Mange spændende menesker har igennem årene været forbi Taastrup Nykirke, og her har de berettet om deres mange rejser, eller de har fortalt om berømte kunstnere, eller de har udfordret os i den måde vi normalt tænker på.

Vi prøver hvert år at planlægge et interessant og varieret udbud af foredrag. Vi håber vi igen i år også kan bidrage med noget der interessere dig.

Spændende foredrag i efteråret - Jubilæumsår 2017 for Luthers Reformation

I 2017 er det 500 år siden, Martin Luther opslog sine 95 teser mod den katolske kirkes afladshandel på porten til slotskirken i Wittenberg. Det var begyndelsen på reformationen - og det kommer til at sætte sit præg på 2017.
Læs mere om provstiets arrangementer her

Mange af de spændende foredrag finder sted i Taastrup Nykirke

Eftermiddagsmøde

Eftermiddagsmøderne foregår normalt den 3. torsdag i hver måned. De planlægges og afholdes af et udvalg under Taastrup Nykirkes menighedsråd.
Det foregår i menighedshuset, Solsortevej 1
​Se mere under "Eftermiddagsmøder"