Vidste du at:

Kordegnekontoret / Personregisterkontoret
Åbent tirsdag og onsdag kl. 10-13, torsdag kl. 16-17 og fredag kl. 10-12.
Birkedalsvej 2
2630 Taastrup
Tlf: 70 10 02 16 (tryk 1)
Email: taastrupnykirke.sogn@km.dk
Personfølsomme oplysninger bør sendes via sikker formular (klik her)

Kirkegårdskontoret
Åbent tirsdag og onsdag kl. 10 - 13, torsdag kl. 16 - 17 (gartnerne træffes ikke i åbningstiden om torsdagen) og fredag kl. 10-12.
Birkedalsvej 2
2630 Taastrup
Tlf. 70 10 02 16 (tryk 2)

SIKKER MAIL

Du kan sende sikker mail via denne hjemmeside under "kontakt og job".

Oplysninger om tilmelding til konfirmation 2022 kan ses under
fanen "Livsbegivenheder"

Menighedsrådsmøde

Næste menighedsrådsmøde er tirsdag d. 11. januar 2022

Dagsorden kan ses her et par dage før mødet

Referater fra rådsmøder kan ses her

Nadver

Ved nadveren kan man vælge mellem vin eller alkoholfri druesaft

Ydre Missions-projekt

Fra januar 2018 begyndte vi at samle ind til et nyt YM-projekt i Taastrup Nykirke. Ønsker man at støtte projektet kan dette gøres på MobilePay 28007. Læs mere om YM-projektet her

Sorggruppe

I sorggruppen er der mulighed for at dele det, der tynger efter et dødsfald.

Gruppen er et fristed, hvor man kan sige, hvad man tænker og hvor man kan være den, man er.

Samtalerum

Høje-Taastrup provsti har et spændende tilbud til de 25 - 55 årige:

Samtalerum - Rum til samtale.

Set og Sket
Herunder kan man se nogle af de begivenheder der har været i kirken eller menighedshuset gennem de sidste måneders tid.
Se mere her eller følg med på vores Facebook hvor der ofte er flere fotos fra vores arrangementer

Ansøgning om julekurv

Det er fra den 16. november - 7. december 2021 muligt at ansøge om julekurv.
Se ansøgningsskema her

Højmesse søndag d. 5. december kl. 10.00 ved Anders Nilsen

Syng sammen - sang aften i sognegården

Torsdag den 2. december kl. 19 til 21 er sidste i år af en række sangaftener i Taastrup Nykirkes sognegård. Organist og stud. theol. Kevin Edelvang introducerer og akkompagnerer fællessangene. Kaffe og brød koster 20 kr.
Kom - og oplev glæden ved at synge sammen med andre

Koncert med Høje Taastrup Seniorkor

Søndag 12. december kl. 15
Koncert med Høje-Taastrup Seniorkor. Koret vil bl.a. synge Johannes Møllehaves "De hellige tre konger". Vi skal også synge nogle fælles julesange/salmer. Bagefter er der en forfriskning i sognegården.
Der er gratis adgang, og billetter kan hentes på https://hoejetaastrupseniorkor.dk under: Adgangskort bestilling

Herrerummet - Korsrummet, Birkedalsvej 2

Tirsdag 7. december kl. 12.00 -15.00
Savner du samværet med dine mandlige kolleger i kantinen, frokoststuen, skurvognen eller lærerværelset, eller er du blevet alene, så er Herrerummet noget for dig. Her har du mulighed for at få et nyt netværk, og det behøver ikke at være kedeligt. Herrerummet er både for enlige og mænd i parforhold. Møderne foregår i Korsrummet på Birkedalsvej 2, og vi mødes hver anden tirsdag i ulige uger kl. 13-15. Det koster kun 30 kr. pr. gang.

Oplev kunst i sognegården og i præstefløjen af Emily Hahn

Kunstudstilling med Emily Hahn. Kunstneren arbejder med det abstrakte maleri med mange lag, der giver struktur og perspektiv i billedet. Emily Hahn finder ofte sin inspiration i naturen, samt i det åndelige.
Udstillingen kan ses frem til d. 21. november.

Sogneblad

Sogneblad september - november 2021
Med Sognebladet, skulle det blive nemmere at få et overblik over alle kirkens tilbud. Det er planen at Sognebladet skal udkomme fire gange om året med omtale af kirkens aktiviteter.
Læs det her eller hent dit eget eksemplar i kirken eller på vores kontorer.

Hvor kan man få hjælp og steder hvor man kan yde hjælp

Corona-situationen udvikler sig dag for dag, time for time. Der er et stigende behov for hjælp til alle dem som enten er syge, er i karantæne eller særlig udsat for at blive smittet med Coronavirus.

Kender du en, der har brug for hjælp? Så har Røde Kors åbnet Hjælpenetværket. Link til hjemmeside

Har du brug for at snakke med en? Du er velkommen til at kontakte præsterne. Telefonnumre står på kontakt-siden eller kan findes her Man kan også kontakte Sjælesorg på nettet. Link til hjemmeside

Har du lyst til selv at hjælpe? Der er mange organisationer, der gør godt her i verden. Her er et par forslag:
Blå Kors link til hjemmeside man kan også støtte med MobilePay på 90870
Danmission link til hjemmeside man kan også støtte med MobilePay 507725