Vidste du at:

 
 
 

Spirekor
Spirekoret fortsætter efter nytår med opstart den 29. januar kl 16.00-17.30 på Birkedalsvej 2

Se mere her


________________

Menighedsrådsmøde
Næste menighedsrådsmøde er tirsdag d. 13. marts 2018 kl. 19:30

Dagsordenen vil være tilgængelig et par dage før mødet

Referater fra rådsmøder kan ses her
________________

 

Nyt Ydre Missions-projekt

Fra januar 2018 begynder vi at samle ind til et nyt YM-projekt i Taastrup Nykirke. Ønsker man at støtte projektet kan dette gøres på MobilePay 28007


________________

 

Sorggruppe

I sorggruppen er der mulighed for at dele det, der tynger efter et dødsfald.

Gruppen er et fristed, hvor man kan sige, hvad man tænker og hvor man kan være den, man er.
Se mere her


________________

 

Set og Sket 
Herunder kan man se nogle af de begivenheder der har været i kirken eller menighedshuset gennem de sidste måneders tid. 
Se mere her eller følg med på vores Facebook hvor der ofte er flere fotos fra vores arrangementer

Aktuelt

Foredrag og sangeftermiddag om Kirkesangbogen

Søndag den 25. februar kl. 14 fortsætter vi rækken af sangforedrag om nye salmer og sange til nutidens kirkebrug. Anledningen er Kirkesangbogen, som udkom i 2017 og som vi har anskaffet i et passende antal til vore aktiviteter. Den blev taget i brug i januar. Næste fortæller er præst og salmedigter Hans Anker Jørgensen, der har seks salmer med i 2002-udgaven af salmebogen og optræder med to nye i Kirkesangbogen.  Hans Anker Jørgensens salmer er formuleret i et sprog, som appellerer til moderne mennesker, og hans salmer kredser ofte om retfærdighed og omsorg for samfundets nederste. Kom og vær med til en spændende eftermiddag i sognegården med fællessang, fortælling og debat. Og der er kaffebord undervejs. Det hele for 15 kr.


Kvindernes internationale bededag

Fredag den 2. marts afholder ”Kvindernes internationale Bededag” gudstjeneste og spisning i Taastrup Nykirke. Kl. 17.30  begynder vi med mad og kaffe á 45 kr. Derefter (ca. kl. 19) er der gudstjeneste ved Maria Rosted Smith. Emnet er ”Gud så, at det var godt”, og det er kvinder fra Surinam, der har lavet oplægget til bøn.


Babysalmesang og Børnerytmik er startet igen 

Babysalmesang torsdage fra kl 10 og kl 11
Babysalmesang er en enestående måde at stimulere barnets sanser og motorik samt dets musikalske og generelle udvikling.
Vi bruger det smukke kirkerum til at synge, danse og bevæge os i, og ved brug af salmer - traditionelle børnesange, rim og remser - rekvisitter som sæbebobler, tørklæder m.m.

Børnerytmik torsdage fra kl 16 og kl 17
Vi hopper og danser, synger salmer, børnesange og siger rim og remser, vi spiller på trommer og rasleæg, for at stimulere og styrke barnets sanser, motorik, sociale kompetencer og generelle udvikling. Det vigtigste er dog, at vi sammen skal udforske verden og have det sjovt, og med musikken få nogle dejlige timer sammen.

 
Læs mere om Babysalmesang her og Børnerytmik her

Landsindsamling

Søndag den 11. marts holder Folkekirkens Nødhjælp den årlige landsindsamling. Vi håber at få så mange frivillige ud at banke på dørene, at alle sognets borgere får mulighed for at give mennesker i nød en håndsrækning. 
Det kan være svært at rumme, når verden koger over af klimaforandringer, krig, uretfærdighed og katastrofer. Man får mest lyst til at lukke øjnene for grusomhederne. Men for mange er det heldigvis en umulighed at vende ryggen til - for det handler jo om mennesker.
Og heldigvis kan vi mennesker stadig hjælpe hinanden på tværs af grænser. Her i sognet bliver det f.eks. muligt at omsætte sin næstekærlighed til konkret hjælp ved at gå en rute søndag den 11. marts, når Folkekirkens Nødhjælp næste gang afholder husstandsindsamling.  Sæt allerede nu kryds i kalenderen og meld dig som indsamler til Bruno Kaae, tlf. 24 68 25 17 eller e-mail: brunok@dsb.dk – eller SMS TUR til 1277 – eller mød op i sognegården den 11. marts kl. 11.


Spændende foredrag i efteråret '17 og udflugt i '18 om Luthers Reformation

I 2017 er det 500 år siden, Martin Luther opslog sine 95 teser mod den katolske kirkes afladshandel på porten til slotskirken i Wittenberg. Det var begyndelsen på reformationen - og det kommer til at sætte sit præg på 2017.
Læs mere om provstiets arrangementer her

Folder Lutherjubilæum2017​ Hent