Vidste du at:

Konfirmation 2019

Tilmeldingsperioden for konfirmation i år 2019 er mellem tirsdag den 17. april og fredag den 11. maj 2018.

Mere information om datoer samt tilmeldingsblanket kan ses her

Menighedsrådsmøde
Næste menighedsrådsmøde er tirsdag d. 8. maj 2018 kl. 19:30

Dagsordenen kan ses her et par dage før mødet

Referater fra rådsmøder kan ses her

Nyt Ydre Missions-projekt

Fra januar 2018 begyndte vi at samle ind til et nyt YM-projekt i Taastrup Nykirke. Ønsker man at støtte projektet kan dette gøres på MobilePay 28007

Sorggruppe

I sorggruppen er der mulighed for at dele det, der tynger efter et dødsfald.

Gruppen er et fristed, hvor man kan sige, hvad man tænker og hvor man kan være den, man er.

Set og Sket
Herunder kan man se nogle af de begivenheder der har været i kirken eller menighedshuset gennem de sidste måneders tid.
Se mere her eller følg med på vores Facebook hvor der ofte er flere fotos fra vores arrangementer

Udflugt til Skt Bendts kirke og restaurant Malerklemmen

Torsdag den 17. maj er der udflugt til Sankt Bendts Kirke i Ringsted og Restaurant Malerklemmen. Billetter á 250 kr. kan købes på kirkekontoret i åbningstiden. Sidste tilmelding er d. 9. maj 2018.
​Afgang: kl 09:50 fra Menighedshuset, Solsortevej 1 og kl. 10:00 fra Grundtvigsvej bag kirken.
Turen går først til Sankt Bendts Kirke, hvor vi får en rundvisning inden vi kl 13:00 skal have en lækker frokostbuffet på restaurant Malerklemmen.
​Kl. 14:30 er der kaffe med æblekage og kl 15:15 går det hjemad med ankomst til Taastrup ca. kl 16:00

Pinsegudstjeneste og morgenbord

Søndag den 20. maj kl. 09.00 Som én af de gode traditioner ved Taastrup Nykirke indbydes alle til morgenbord med alt, hvad dertil hører, pinsemorgen. Pris: 20 kr. for voksne, børn er gratis.
Kom og vær med til denne hyggelige optakt til den festlige pinsegudstjeneste.

Pinse & picnic 2. pinsedag i præstegårdshaven

Mandag den 21. maj kl. 11.00 er der gudstjeneste i præstegårdshaven bag Høje Taastrup kirke, Præstegårdsvej 3.
Bandet Boogaloo Brothers spiller til salmesangen. Efter gudstjenesten vil der være salg af kage, pølser og andet godt ved spejdere og FDF’ere, og der vil være underholdning for børnene.
Kom til en hyggelig og afslappet gudstjeneste i det fri, som afholdes af alle kirkerne i Høje Taastrup Provsti. Kirkebilen kan bestilles som ved en normal gudstjeneste i kirken.

Spændende foredrag i efteråret '17 og udflugt i '18 om Luthers Reformation

I 2017 er det 500 år siden, Martin Luther opslog sine 95 teser mod den katolske kirkes afladshandel på porten til slotskirken i Wittenberg. Det var begyndelsen på reformationen - og det kommer til at sætte sit præg på 2017.
Læs mere om provstiets arrangementer her

Folder Lutherjubilæum2017​ Hent