Vidste du at:

Menighedsrådsmøde

Næste menighedsrådsmøde er tirsdag d. 20. november 2018 kl. 19:30

Dagsordenen kan ses her et par dage før

Referater fra rådsmøder kan ses her

Nyt Ydre Missions-projekt

Fra januar 2018 begyndte vi at samle ind til et nyt YM-projekt i Taastrup Nykirke. Ønsker man at støtte projektet kan dette gøres på MobilePay 28007

Sorggruppe

I sorggruppen er der mulighed for at dele det, der tynger efter et dødsfald.

Gruppen er et fristed, hvor man kan sige, hvad man tænker og hvor man kan være den, man er.

Set og Sket
Herunder kan man se nogle af de begivenheder der har været i kirken eller menighedshuset gennem de sidste måneders tid.
Se mere her eller følg med på vores Facebook hvor der ofte er flere fotos fra vores arrangementer

Babysalmesang og Børnerytmik - nye hold

Torsdag den 25. oktober starter der nye hold op i hhv Babysalmesang om formiddagen og Børnerytmik om eftermiddagen. Se mere her

Koncert i kirken

Søndag den 4. november kl. 15.00 Det fantastisk varme og medrivende requiem blev af samtidens kirkelige myndigheder anset for upassende at synge ved sjælemessen. En så farverig og dramatisk fremstilling af de smukke middelalderlige tekster var man ikke vant til. Siden er værket blevet et af musikverdenens største udødelige klassikere.
Ved denne koncert opføres værket af professionelle sangere og et kammerorkester. Esben Gade sidder ved tangenterne, og Kevin Edelvang dirigerer.

Allehelgensandagt

Søndag den 4. november kl. 17.00 er der allehelgensandagt.
En højtidelig andagt, hvor vi mindes dem, vi har mistet.
Musik, ord og kirkens rum giver plads til at være i sorgen.
Efter andagten, vil kirkegårdens alleer være oplyst af lygter og man kan gå ud og tænde lys på gravsted eller fællesgrav.

Kæmp for kærligheden

Græsset er ikke grønnere på den anden side, men grønnest hvor du vander det!
Høje Taastrup Provsti tilbyder kurser for par med fokus på kommunikation, konflikthåndtering og værdier i familien. Målgruppen er par (med og uden børn) som ønsker at styrke deres forhold.

Kurset er en gave, du og din partner giver til hinanden: en hel lørdag og tre aftener med fokus på jeres parforhold og familieliv. Læs mere om kurset her