Vidste du at:

Kordegnekontoret / Personregisterkontoret
Åbent tirsdag og onsdag kl. 10-13, torsdag kl. 16-17 og fredag kl. 10-12.
Birkedalsvej 2
2630 Taastrup
Tlf: 70 10 02 16 (tryk 1)
Email: taastrupnykirke.sogn@km.dk
Personfølsomme oplysninger bør sendes via sikker formular (klik her)

Kirkegårdskontoret
Åbent tirsdag og onsdag kl. 10 - 13, torsdag kl. 16 - 17 (gartnerne træffes ikke i åbningstiden om torsdagen) og fredag kl. 10-12.
Birkedalsvej 2
2630 Taastrup
Tlf. 70 10 02 16 (tryk 2)

Parkering

Der er generelt gode parkeringsmuligheder ved Taastrup Nykirke, Taastrup Hovedgade 34, 2630 Taastrup

SIKKER MAIL

Du kan sende sikker mail via denne hjemmeside under "kontakt og job".

______________

Oplysninger om tilmelding til konfirmation 2024 kan ses under
fanen "Livsbegivenheder"
Tilmeldingsblanket kan hentes her

Menighedsrådsmøde

Næste menighedsrådsmøde er tirsdag d. 12. marts 2024

Dagsorden kan ses her et par dage før mødet

Referater fra rådsmøder kan ses her

Nadver

Ved nadveren kan man vælge mellem vin eller alkoholfri druesaft

Ydre Missions-projekt

Fra januar 2022 begyndte vi at samle ind til et nyt YM-projekt i Taastrup Nykirke. Ønsker man at støtte projektet kan dette gøres på MobilePay 28007.

Set og Sket
Herunder kan man se nogle af de begivenheder der har været i kirken eller menighedshuset gennem de sidste måneders tid.
Se mere her eller følg med på vores Facebook hvor der ofte er flere fotos fra vores arrangementer

Præsteindsættelse

Søndag den 3. marts kl 10.00 er der præsteindsættelse.
Et velkendt ansigt bliver nu fastansat.
Kom og vær med til præsteindsættelse af Pia Krogh Albrechtsen Søndag d. 3. marts kl. 10.00 samt efterfølgende reception i sognegården.
Alle er velkomne.

Herrerummet

Vi mødes på Birkedalsvej 2 om tirsdagen i ulige uger. Her er der mulighed for at få et nyt netværk, hygge, socialt samvær og en snak om aktuelle og spændende emner. Vi får selvfølgelig kaffe med brød og en øl/vand til at gå hjem på. Det koster 30 kr. pr. gang. Vi holder de næste møder d. 12. og d. 26. marts 2024. Møderne foregår i Korsrummet, Birkedalsvej 2, og vi mødes hver anden tirsdag i ulige uger kl. 13-15.

Sangaftener

Sangaften i Taastrup Nykirkes sognegård. Organist og stud. theol. Kevin Edelvang introducerer og akkompagnerer fællessangene. Kaffe og brød koster 20 kr. Kom og oplev glæden ved at synge sammen med andre. Vores møder i det nye år er torsdage: d. 4. jan, 1. feb, 7. marts, 4. april, 5.sept, 3. okt, 7. nov og 5. dec

Kunstudstilling

Kunstudstilling med Molly. Hun skriver om sig selv: Mit navn er MOLLY (Kirsten Moltzen) og jeg maler i glade farver og helst med et humoristisk twist, enten i motivet eller i form af titlen. Jeg håber at få beskueren til at smile, når man kigger på mine malerier. Jeg har altid været meget kreativ. Og har nu fundet en ny hobby, nemlig at male med akryl på lærred. Jeg har malet 4-5 år, er autodidakt og elsker at male.