Vidste du at:

TIL BEDEMÆND

Tiltag i forbindelse med Coronavirus.

Se her

--------------------------------------------------------

SIKKER MAIL

Du kan sende sikker mail via denne hjemmeside under "kontakt og job".

Konfirmation

Oplysninger om tilmelding til konfirmation 2021 kan ses under fanen "Livsbegivenheder."

Menighedsrådsmøde

Næste menighedsrådsmøde er tirsdag d. 14. april 2020 kl. 19:30

Dagsordenen kan hentes her et par dage før mødet

Referater fra rådsmøder kan ses her

Nadver

Ved nadveren kan man vælge mellem vin eller alkoholfri druesaft

Ydre Missions-projekt

Fra januar 2018 begyndte vi at samle ind til et nyt YM-projekt i Taastrup Nykirke. Ønsker man at støtte projektet kan dette gøres på MobilePay 28007. Læs mere om YM-projektet her

Sorggruppe

I sorggruppen er der mulighed for at dele det, der tynger efter et dødsfald.

Gruppen er et fristed, hvor man kan sige, hvad man tænker og hvor man kan være den, man er.

Samtalerum

Høje-Taastrup provsti har et spændende tilbud til de 25 - 55 årige:

Samtalerum - Rum til samtale.

Set og Sket
Herunder kan man se nogle af de begivenheder der har været i kirken eller menighedshuset gennem de sidste måneders tid.
Se mere her eller følg med på vores Facebook hvor der ofte er flere fotos fra vores arrangementer

Dagens hilsen fra Taastrup Nykirke

“Med et Fadervor i pagt, skal du aldrig gyse”, lyder det i andet vers af salmebogens 784, “Altid frejdig, når du går”, som jeg havde som tema forleden. Lige som “Altid frejdig…” er Fadervor noget, vi deler med hinanden, samtidig med at vi oplever det som noget meget personligt at bede den, og mange kan udenad. Den er ikke længere end, at den er til at huske, men får samtidig sagt det væsentlige i mange situationer.

Men hvor kort kan en bøn egentlig være? Jeg hørte engang en kollega definere den kortest mulige bøn, hvor det afgørende er med, sådan her:

Herre, vor Gud,

Tak!

Hjælp!

Amen!

Meget kort, må man sige. Måske også for kort, tænker man umiddelbart. Men at den er så enkel, gør den også meget åben og rummelig for vores tanker. Eller for ikke at behøve at tænke så meget. Lidt som ved meditation, hvor man har et kort mantra, skåret ind til benet med kun det afgørende. Siger man bønnen langsomt, med pause mellem sætningerne, kan der blive plads til, der sker noget i mellemrummene.

Fungerer det ikke, så har vi jo Fadervor. Som kan noget særligt. Måske fordi Jesus selv har lært os den. Både Matthæus og Lukasevangeliet fortæller om det. Fadervor optræder i lidt forskellige formuleringer i de to evangelier. Dén, vi bruger i gudstjenesten og har lært, er fra Matthæusevangeliet 6,9-13.

Og så ikke mere snak.

Lad os bede:

Vor Fader, du som er i himlene!

Helliget blive dit navn,

komme dit rige,

ske din vilje

som i himlen således også på jorden;

giv os i dag vort daglige brød,

og forlad os vor skyld,

som også vi forlader vore skyldnere,

og led os ikke ind i fristelse,

men fri os fra det onde.

For dit er Riget og magten og æren i evighed!

Amen.

Matt: https://www.bibelselskabet.dk/brugbibelen/bibelenonline/Matt/6

Luk: https://www.bibelselskabet.dk/brugbibelen/bibelenonline/Luk/11

Anders Nilsen .

Vi ringer med klokkerne kl. 17.00 hver dag

Biskopperne opfordrer til, at landets kirker istemmer en fælles klokkeringning hver aften klokken 17 for at tænke på og bede for de syge og alle dem, der passer og plejer dem.
Det gør vi derfor også i Taastrup Nykirke
Du kan læse mere her her

Hvor kan man få hjælp og steder hvor man kan yde hjælp

Corona-situationen udvikler sig dag for dag, time for time. Der er et stigende behov for hjælp til alle dem som enten er syge, er i karantæne eller særlig udsat for at blive smittet med Coronavirus.

Kender du en, der har brug for hjælp? Så har Røde Kors åbnet Hjælpenetværket. Link til hjemmeside

Har du brug for at snakke med en? Du er velkommen til at kontakte præsterne. Telefonnumre står på kontakt-siden eller kan findes her Man kan også kontakte Sjælesorg på nettet. Link til hjemmeside

Har du lyst til selv at hjælpe? Der er mange organisationer, der gør godt her i verden. Her er et par forslag:
Blå Kors link til hjemmeside man kan også støtte med MobilePay på 90870
Danmission link til hjemmeside man kan også støtte med MobilePay 507725

Information om tiltag i forb. med coronavirus/covid-19

klik her for at se information om vores tiltag