Vidste du at:

Kordegnekontoret / Personregisterkontoret
Åbent tirsdag og onsdag kl. 10-13, torsdag kl. 16-17 og fredag kl. 10-12.
Birkedalsvej 2
2630 Taastrup
Tlf: 70 10 02 16 (tryk 1)
Email: taastrupnykirke.sogn@km.dk
Personfølsomme oplysninger bør sendes via sikker formular (klik her)

Kirkegårdskontoret
Åbent tirsdag og onsdag kl. 10 - 13, torsdag kl. 16 - 17 (gartnerne træffes ikke i åbningstiden om torsdagen) og fredag kl. 10-12.
Birkedalsvej 2
2630 Taastrup
Tlf. 70 10 02 16 (tryk 2)

SIKKER MAIL

Du kan sende sikker mail via denne hjemmeside under "kontakt og job".

Oplysninger om tilmelding til konfirmation 2022 kan ses under
fanen "Livsbegivenheder"

Menighedsrådsmøde

Næste menighedsrådsmøde er tirsdag d. 14. september

Dagsorden kan ses her et par dage før mødet

Referater fra rådsmøder kan ses her

Nadver

Ved nadveren kan man vælge mellem vin eller alkoholfri druesaft

Ydre Missions-projekt

Fra januar 2018 begyndte vi at samle ind til et nyt YM-projekt i Taastrup Nykirke. Ønsker man at støtte projektet kan dette gøres på MobilePay 28007. Læs mere om YM-projektet her

Sorggruppe

I sorggruppen er der mulighed for at dele det, der tynger efter et dødsfald.

Gruppen er et fristed, hvor man kan sige, hvad man tænker og hvor man kan være den, man er.

Samtalerum

Høje-Taastrup provsti har et spændende tilbud til de 25 - 55 årige:

Samtalerum - Rum til samtale.

Set og Sket
Herunder kan man se nogle af de begivenheder der har været i kirken eller menighedshuset gennem de sidste måneders tid.
Se mere her eller følg med på vores Facebook hvor der ofte er flere fotos fra vores arrangementer

Nyt Sogneblad

Sogneblad september - november 2021
Med Sognebladet, skulle det blive nemmere at få et overblik over alle kirkens tilbud. Det er planen at Sognebladet skal udkomme fire gange om året med omtale af kirkens aktiviteter.
Læs det her eller hent dit eget eksemplar i kirken eller på vores kontorer.

Højmesse søndag d. 19. september kl. 10.00 ved Maria Rosted Smith

Eftermiddagsmøde i Menighedshuset Solsortevej 1

Torsdag 16. september kl. 14.30-16.30 Foredragsholder Allan Spangsberg Nielsen
I forbindelse med et re-searchprojekt til en ny bog er der dukket en masse ny viden op og mange spændende skæbner. Antallet af danskere, der kæmpede i den amerikanske borgerkrig på begge sider, anslås til blot at være mellem 1.000 og 1.500 mand. Deres bidrag er naturligvis kun en dråbe i havet i den krig, der kostede 600.000 mand livet.

Foredrag i sognegården om C. N. Overgaard

Søndag 19. september kl. 14.00-16.00 Foredragsholder Allan Overgaard
C.N. Overgaard var en af dem, der tog initiativ til, at Taastrup Nykirke blev bygget. Han stod for det meste af udsmykningen i kirken, som fremstår helt unikt i en ren skønvirkestil. Foredraget omhandler C. N. Overgaards karriere, værker og giver et billede af ham som menneske. Kaffe og brød koster 20 kr.
Kom - og oplev et spændende foredrag

Syng sammen - sang aften i sognegården

Torsdag den 7. oktober kl. 19 til 21 er næste af en række sangaftener i Taastrup Nykirkes sognegård. Organist og stud. theol. Kevin Edelvang introducerer og akkompagnerer fællessangene. De næste sangaftener afholdes torsdagene 4. november og 2. december. Kaffe og brød koster 20 kr.
Kom - og oplev glæden ved at synge sammen med andre

Oplev kunst i sognegården og i præstefløjen af Emily Hahn

Kunstudstilling med Emily Hahn. Kunstneren arbejder med det abstrakte maleri med mange lag, der giver struktur og perspektiv i billedet. Emily Hahn finder ofte sin inspiration i naturen, samt i det åndelige.
Udstillingen kan ses frem til d. 21. november.

Kæmp for kærligheden

Høje Taastrup Provsti tilbyder kurser for par med fokus på kommunikation, konflikthåndtering og værdier i familien.
Opskriften på det perfekte kærlighedsforhold findes ikke. Men på kurset vil vi arbejde aktivt med at skabe sunde kommunikationsmønstre og blive bevidste om forholdets værdier. Hvert par modtager vejledning i løbet af undervisningen, hvis de ønsker det.
Kurset er en gave, du og din partner giver til hinanden: en weekend med fokus på jeres parforhold og familieliv.
Lørdag og søndag den 30. og 31. oktober kl. 9-17 begge dage. Se mere her

Hvor kan man få hjælp og steder hvor man kan yde hjælp

Corona-situationen udvikler sig dag for dag, time for time. Der er et stigende behov for hjælp til alle dem som enten er syge, er i karantæne eller særlig udsat for at blive smittet med Coronavirus.

Kender du en, der har brug for hjælp? Så har Røde Kors åbnet Hjælpenetværket. Link til hjemmeside

Har du brug for at snakke med en? Du er velkommen til at kontakte præsterne. Telefonnumre står på kontakt-siden eller kan findes her Man kan også kontakte Sjælesorg på nettet. Link til hjemmeside

Har du lyst til selv at hjælpe? Der er mange organisationer, der gør godt her i verden. Her er et par forslag:
Blå Kors link til hjemmeside man kan også støtte med MobilePay på 90870
Danmission link til hjemmeside man kan også støtte med MobilePay 507725