Vidste du at:

Kordegnekontoret / Personregisterkontoret
Åbent tirsdag og onsdag kl. 10-13, torsdag kl. 16-17 og fredag kl. 10-12. 
Birkedalsvej 2
2630 Taastrup
Tlf: 70 10 02 16 (tryk 1)
Email: taastrupnykirke.sogn@km.dk
Personfølsomme oplysninger bør sendes via sikker formular (klik her)

Kirkegårdskontoret
Åbent tirsdag og onsdag kl. 10 - 13, torsdag kl. 16 - 17 (gartnerne træffes ikke i åbningstiden om torsdagen) og fredag kl. 10-12.
Birkedalsvej 2
2630 Taastrup
Tlf. 70 10 02 16 (tryk 2)

Parkering

Der er generelt gode parkeringsmuligheder ved Taastrup Nykirke, Taastrup Hovedgade 34, 2630 Taastrup

________________

SIKKER MAIL

Du kan sende sikker mail via denne hjemmeside under "kontakt og job".

______________

Konfirmation

Oplysninger om tilmelding til konfirmation 2022 kan ses under
fanen "Livsbegivenheder"

________________

Menighedsrådsmøde

Næste menighedsrådsmøde er tirsdag d. 14.  feb 2023

Dagsorden kan ses her et par dage før mødet

Referater fra rådsmøder kan ses her

________________

Nadver

Ved nadveren kan man vælge mellem vin eller alkoholfri druesaft

________________

Ydre Missions-projekt

Fra januar 2022 begyndte vi at samle ind til et nyt YM-projekt i Taastrup Nykirke. Ønsker man at støtte projektet kan dette gøres på MobilePay 28007.

________________

Samtalerum

Høje-Taastrup provsti har et spændende tilbud til de 25 - 55 årige:

Samtalerum - Rum til samtale.

Se mere her

________________

Set og Sket 
Herunder kan man se nogle af de begivenheder der har været i kirken eller menighedshuset gennem de sidste måneders tid. 
Se mere her eller følg med på vores Facebook hvor der ofte er flere fotos fra vores arrangementer

Aktuelt

Afskedsreception for Maria Rosted Smith

Menighedsrådet ved Taastrup Nykirke inviterer alle til afskedsgudstjeneste ved Maria Rosted Smith søndag den 29. januar kl. 10. Efterfølgende er menighedsrådet vært ved en reception i sognegården, hvor der vil være mulighed for at sige farvel og tak til sognepræsten.


Kyndelmissegudstjeneste

Onsdag den 1. februar kl. 18.30 er der kyndelmissegudstjeneste
​Vi hilser lyset velkommen ved at tænde lys i kirken, synge sange og høre tekster, som handler om lys og mørke. Det er en stemningsfuld aftengudstjeneste med medvirken fra kirkens korsangere og de lokale FDF’ere. Efter gudstjenesten er der kaffe, pandekager mm i sognegården.


Oplev kunst i sognegården og i præstefløjen af Dorrit Dagmar Brandt

Søndag d. 8. januar kl. 11 umiddelbart efter højmessen er der fernisering på Dorrit Dagmar Brandts kunstudstilling. Dorrit er autodidakt tegner. At arbejde med kreative processer er hendes store passion. Fra hun var helt ung har hun udtrykt sig gennem kunsten. I mange år var det ballet, hvor kropssproget taler til publikum. De seneste 2 år er det tegningen, der er blevet hendes måde at udtrykke sig på, hvor "Hjertet og en ‘krøllet’ hjerne” fører stregen, og tegneprocessen er et udtryk for tanker og følelser.


 
 

Herrerummet

 


 


Taastrup Nykirke har et mødested for mænd, som vi kalder Herrerummet.

Mange har brug for et fællesskab med ligesindede. Et sted hvor man føler sig velkommen. Vi mødes over en kop kaffe med boller og kage. Vi tager en gang rundt bordet, hvor vi præsenterer os for hinanden. På sigt vil vi invitere nogen til at fortælle om spændende emner, vise film eller andet. Vi vil også arrangere ture rundt i omegnen. Mere herom ved møderne. Som afslutning finder vi øl/vand frem til at gå hjem på.  Møderne foregår i Korsrummet, Birkedalsvej 2, og vi mødes hver anden tirsdag i ulige uger kl. 13-15.

Det koster 30 kr. pr. gang
De næste møder er: 31.  januar 2023
 
 
 

Syng sammen - sang aften i sognegården

  er første gang i det nye år af en række sangaftener i Taastrup Nykirkes sognegård. Organist og stud. theol. Kevin Edelvang introducerer og akkompagnerer fællessangene. Kaffe og brød koster 20 kr.Kom - og oplev glæden ved at synge sammen med andre. De næste sangaftener er: tors d. 2. feb, tors d. 2. marts

Torsdag den 2. februar kl. 19 til 21
 

 

Vi skruer ned for varmen og belysningen

 Vi skruer ned for lyset og sænker varmen. Vi vil gerne bidrage til, at der ikke bruges unødigt meget strøm i en tid, hvor energiforsyningen er presset. Derfor vil vi i løbet af uge 41 løbende sænke belysningen i og omkring kirken. Samtidig skruer vi lidt ned for varmen i kirken og sognegården.

Vi slukker dog ikke for trygheden. Der vil fortsat være tændt på adgangsvejene rundt om kirken, på p-pladsen og foran kirken samt på kirkegården.


Samtalerum

Har du lyst til at tale med andre om andet end vejret, aula og hverdagens praktikaliteter, så er SamtaleRum noget for dig. Med oplæg og fælles samtale lægger vi op til en hyggelig aften med gode drøftelser over et glas juice eller vin.

I denne sæson afprøver vi samtalespil, taler om kærlighed og imposter-syndromet, som er frygten for at blive afsløret i ikke at være god nok. Er du mellem 25 og 55 år, kan du komme som er – alene, i par, flok eller sammen med din nabo, når vi inviterer dig til at skabe rum til samtale. Se det fulde program 

her