Vidste du at:

Kordegnekontoret / Personregisterkontoret
Åbent tirsdag og onsdag kl. 10-13, torsdag kl. 16-17 og fredag kl. 10-12.
Birkedalsvej 2
2630 Taastrup
Tlf: 70 10 02 16 (tryk 1)
Email: taastrupnykirke.sogn@km.dk
Personfølsomme oplysninger bør sendes via sikker formular (klik her)

Kirkegårdskontoret
Åbent tirsdag og onsdag kl. 10 - 13, torsdag kl. 16 - 17 (gartnerne træffes ikke i åbningstiden om torsdagen) og fredag kl. 10-12.
Birkedalsvej 2
2630 Taastrup
Tlf. 70 10 02 16 (tryk 2)

Parkering

Der er generelt gode parkeringsmuligheder ved Taastrup Nykirke, Taastrup Hovedgade 34, 2630 Taastrup

SIKKER MAIL

Du kan sende sikker mail via denne hjemmeside under "kontakt og job".

Oplysninger om tilmelding til konfirmation 2022 kan ses under
fanen "Livsbegivenheder"

Menighedsrådsmøde

Næste menighedsrådsmøde er tirsdag d. 14. juni 2022

Dagsorden kan ses her et par dage før mødet

Referater fra rådsmøder kan ses her

Nadver

Ved nadveren kan man vælge mellem vin eller alkoholfri druesaft

Ydre Missions-projekt

Fra januar 2022 begyndte vi at samle ind til et nyt YM-projekt i Taastrup Nykirke. Ønsker man at støtte projektet kan dette gøres på MobilePay 28007.

Sorggruppe

I sorggruppen er der mulighed for at dele det, der tynger efter et dødsfald.

Gruppen er et fristed, hvor man kan sige, hvad man tænker og hvor man kan være den, man er.

Samtalerum

Høje-Taastrup provsti har et spændende tilbud til de 25 - 55 årige:

Samtalerum - Rum til samtale.

Set og Sket
Herunder kan man se nogle af de begivenheder der har været i kirken eller menighedshuset gennem de sidste måneders tid.
Se mere her eller følg med på vores Facebook hvor der ofte er flere fotos fra vores arrangementer

Søndag d. 22 maj kl. 10 er der konfirmation i kirken og derfor ikke højmesse

Pinsegudstjeneste, dåbstræ og morgenbord

Pinsedag, sønddag d. 5. juni kl. 10.00, fejrer vi dåbsdage, dåbstræ og fødselsdag.

I Taastrup Nykirke har vi fået et dåbstræ – en flot skulptur til kirkerummet, hvor vi kan fejre dem, der bliver døbt i løbet af året fra pinse til pinse. Dåbstræet vises og introduceres i gudstjenesten.

Pinsen kaldes gerne for kirkens fødselsdag. På denne dag fik det gode budskab fra Gud ben og arme, krop i form af de mange mennesker, der hørte det og troede det og bragte det videre. Siden er mange mennesker blevet døbt i troen på kærlighed, tilgivelse, nyt liv og fællesskab.

Kl. 9.00 inden gudstjenesten spiser vi morgenmad sammen
Det er gratis, man behøver bare at tilmelde sig sendes den  31. maj 2022 til kirkekontoret

Håber at rigtig mange vil benytte sig af denne hyggelige optakt til en festlig pinsegudstjeneste.

Pinse & picnic - 2. pinsedag i præstegårdshaven

Mandag den 6. juni kl. 11.00  er der friluftsgudstjeneste i præstegårdshaven bag Høje Taastrup kirke.
Gudstjenesten bliver holdt fælles med de andre kirker i Høje-Taastrup Kommune.
Der er kaffe og kage og spejderne sælger pølser med brød og andet godt samt lodsedler.
Klovnen Trampolina laver sjove ballondyr til børnene, og bandet Boogaloo Brothers spiller med på salmerne.
Der er mulighed for at medbringe picnic-kurv. Medbring gerne tæppe eller havestol.

Vedrørende fældning af 15 rønnetræer i læbæltet langs Ingemannsvej.

Menighedsrådet ved Taastrup Nykirke har besluttet at fælde 15 rønnetræer. De har nået en alder hvor de udgør en fare for fodgængere på fortovet og brugere af kirkegården.

Størsteparten af træerne har døde grene i kronen og enkelte træer er ved at gå helt ud.

Fældningen af træerne vil foregå i April måned og vi  bestræber os på at, plante nye træer i efteråret 2022.

Kunstudstilling og fernisering

Søndag den 27. marts efter højmessen er der fernisering på den nye udstilling med Elisabeth Windelin-Haslund. Elisabeths malerier er fulde af farver og livsglæde, og de fiktive landskaber er malet intuitivt og gerne lidt vildt og abstrakt. Udstillingen kan ses i kirkens lokaler fra 27/3 – 26/6 2022

Herrerummet

Taastrup Nykirke har et mødested for mænd, som vi kalder Herrerummet.
Mange har brug for et fællesskab med ligesindede. Et sted hvor man føler sig velkommen.
Vi mødes over en kop kaffe med boller og kage. Vi tager en gang rundt bordet, hvor vi præsenterer os for hinanden. På sigt vil vi invitere nogen til at fortælle om spændende emner, vise film eller andet. Vi vil også arrangere ture rundt i omegnen. Mere herom ved møderne. Som afslutning finder vi øl/vand frem til at gå hjem på. Det koster 30 kr. pr. gang
Møderne foregår i Korsrummet, Birkedalsvej 2, og vi mødes hver anden tirsdag i ulige uger kl. 13-15.

Næste møder er: 24. maj og 7. juni 2022

Sogneblad

Sogneblad december 2021 - februar 2022
Med Sognebladet, skulle det blive nemmere at få et overblik over alle kirkens tilbud. Det er planen at Sognebladet skal udkomme fire gange om året med omtale af kirkens aktiviteter.
Læs det her eller hent dit eget eksemplar i kirken eller på vores kontorer.

Hvor kan man få hjælp og steder hvor man kan yde hjælp

Corona-situationen udvikler sig dag for dag, time for time. Der er et stigende behov for hjælp til alle dem som enten er syge, er i karantæne eller særlig udsat for at blive smittet med Coronavirus.

Kender du en, der har brug for hjælp? Så har Røde Kors åbnet Hjælpenetværket. Link til hjemmeside

Har du brug for at snakke med en? Du er velkommen til at kontakte præsterne. Telefonnumre står på kontakt-siden eller kan findes her Man kan også kontakte Sjælesorg på nettet. Link til hjemmeside

Har du lyst til selv at hjælpe? Der er mange organisationer, der gør godt her i verden. Her er et par forslag:
Blå Kors link til hjemmeside man kan også støtte med MobilePay på 90870
Danmission link til hjemmeside man kan også støtte med MobilePay 507725