Konfirmation

Her kan du læse om konfirmation, konfirmationsforberedelse og konfirmationsdatoer i Taastrup Nykirke.

For at blive konfirmeret, skal du gå til konfirmationsforberedelse hos én af præsterne. I Taastrup Nykirke skal du gå til konfirmationsforberedelse i otte måneder ca. én gang om ugen (skoleferier undtaget). Derudover skal du deltage i syv gudstjenester i løbet af denne periode.

I 2018 ligger konfirmationerne på følgende datoer:
Lørdag den 7. april
Søndag den 22. april
Søndag den 6. maj

Som udgangspunkt konfirmerer vi de, der bor i sognet. Er der derudover ledige pladser på de eksisterende hold, optager vi også de, der bor udensogns. Vi konfirmerer ikke klassevis, og der oprettes ikke nye hold.

Tilmelding finder sted ved, at man afleverer eller sender tilmeldingsblanketten og de nødvendige papirer til kordegnekontoret, Birkedalsvej 2, 2630 Taastrup, inden for tilmeldingsfristen. Tilmeldingen kan også scannes og e-mailes til konfirmand@taastrupnykirke.dk.

Tilmeldingsperioden for konfirmation i år 2018 er mellem tirsdag den 2. maj og fredag den 19. maj, 2017.

Tilmeldingsblanket til konfirmation 2018 kan hentes her

Alle, som tilmelder sig inden for tilmeldingsfristen vil komme i betragtning til det ønskede hold på lige fod. Hvis et hold er overtegnet, vil det blive afgjort ved lodtrækning, hvem der må flytte til et andet hold.