Begravelseskaffe

I kirkens lokaler

Begravelseskaffe

At slutte af med begravelseskaffe er en god lejlighed for at mindes den, I havde kær.

Hvis det er muligt i forhold til kirkens øvrige aktiviteter kan sognegården stilles til rådighed til sammenkomst efter begravelse eller bisættelse i Taastrup Nykirke. Der kan dækkes op til max. 80 personer.
Det er kirkens personale, der står for det praktiske.

I kirkens lokaler er der ikke mulighed for at kunne fremstille andet end kaffe/te, hvorfor betjening i kirkens lokaler er begrænset til kaffe/te og blødt brød (boller og kringle).

Kirkens lokaler er efter aftale til rådighed i en periode af
• 3 timer fra tjenestens begyndelse i forbindelse med begravelse.
• 2½ time fra tjenestens begyndelse i forbindelse med bisættelse.

Kaffe/te og brød kan serveres til følgende priser:
• Prisen for et arrangement er minimum:   1875,00 kr. Minimumsprisen omfatter et arrangement indtil 20 personer
• Prisen per person der ud over 20 er:        56,25 kr.
Priserne er inklusiv moms.

Taastrup Nykirke Menighedsråd har besluttet at alkoholiske drikke ikke må serveres eller medbringes i forbindelse med mindesammenkomster i kirkens lokaler efter bisættelser eller begravelser.