Begravelseskaffe

I kirkens lokaler

Begravelseskaffe

At slutte af med begravelseskaffe er en god lejlighed for at mindes den, I havde kær.

Hvis det er muligt i forhold til kirkens øvrige aktiviteter kan sognegården stilles til rådighed til sammenkomst efter begravelse eller bisættelse i Taastrup Nykirke. Der kan dækkes op til max 80 personer.

Det er kirkens personale, der står for det praktiske.

Kirkens lokaler er efter aftale til rådighed

 3 timer fra tjenestens begyndelse i forbindelse med begravelse

 2½ time fra tjenestens begyndelse i forbindelse med bisættelse

Der er flg. tre muligheder:

Kaffe/the, boller, kringle og småkager

Prisen for et arrangement er minimum: 3.000,00 kr. Minimumsprisen omfatter et arrangement indtil 20 personer.

Prisen per person udover 20 er: 55,00 kr.

Sandwich, kringle, 1 sodavand pr. person, kaffe/the

Prisen for et arrangement er minimum: 4.500,00 kr. Minimumsprisen omfatter et arrangement indtil 20 personer.

Prisen per person udover 20 er: 100,00 kr.

Ekstra sodavand: 10 kr. pr. stk.

Luksussmørrebrød, kringle, 1 sodavand pr. person, kaffe/the

Prisen for et arrangement er minimum: 5.000,00 kr. Minimumsprisen omfatter et arrangement indtil 20 personer.

Prisen per person udover 20 er: 115,00 kr.

Ekstra sodavand: 10 kr. pr. stk.

Taastrup Nykirkes Menighedsråd har besluttet, at alkoholiske drikke ikke må serveres eller medbringes i forbindelse med mindesammenkomster i kirkens lokaler efter bisættelser eller begravelser.