Familiegudstjenester

Vi har i løbet af året gudstjenester for hele familien
Familiegudstjenesterne lægger op til at flere generationer kan mødes og få en god oplevelse.
Der bliver lagt vægt på fortællinger og musik, som kan gribe børnene og give stof til samtale og eftertanke om hvad kristendom er.
Ofte vil der efter gudstjenesten være et arrangement i sognegården, hvor legen og det gode samvær kan fortsætte.
Familiegudstjenesterne er oplagte for forældre, gudforældre og bedsteforældre, der gerne vi have nogle gode oplevelser med deres børn, gudbørn og børnebørn.

Kommende familiegudstjenester:

2. Pinsedag, mandag den 10. juni 2019 kl. 10.00 i Høje-Taastrup
Pinse og picnic – en gudstjeneste i det fri.
Gudstjenesten holdes fælles med de andre kirker Høje-Taastrup Kommune. Der er kaffe og kage og spejderne sælger pandekager, pølser med brød og andet godt. Klovnen Trampolina laver sjove balondyr til børnene, og bandet Boogaloo Brothers spiller med på salmerne.
Man kan sidde på de opstillede stole, eller selv tage et picnic-tæppe med.
Vi arrangerer fælles cykeltur fra Taastrup Nykirke og ud til præstegårdshaven ved Høje-Taastrup kirke (Kirkegårdsvej 1, 2630 Taastrup) for alle som har lyst – der er afgang fra kirkepladsen ved Taastrup Nykirke kl. 9.15.

1. søndag i advent, den 1. december 2019 kl. 14.00
Den traditionsrige adventsfest, hvor kirkens mini-konfirmander opfører et krybbespil. Efter gudstjenesten er der dans om juletræet i sognegården, honninghjerter og nissesaft, julefortælling og måske … hvem ved? … kommer julemanden forbi.

24. december 2019 kl. 10.00 – 11.30 og 13.00
Juleaftensgudstjenester for børn, hvor man kan lade op til den store aften med en god fortælling, tætpakket samvær i kirken og med nisseorkestrets glade rytmer i kroppen.