Familiegudstjenester

Vi har i løbet af året gudstjenester for hele familien
Familiegudstjenesterne lægger op til at flere generationer kan mødes og få en god oplevelse.
Der bliver lagt vægt på fortællinger og musik, som kan gribe børnene og give stof til samtale og eftertanke om hvad kristendom er.
Ofte vil der efter gudstjenesten være et arrangement i sognegården, hvor legen og det gode samvær kan fortsætte.
Familiegudstjenesterne er oplagte for forældre, gudforældre og bedsteforældre, der gerne vi have nogle gode oplevelser med deres børn, gudbørn og børnebørn.

Kommende familiegudstjenester:

30. oktober 2022, kl. 10.00, Buskgudstjeneste

BUSK står for Børn Unge Sogn Kirke og er en årlig familiegudstjeneste, hvor spejderne, FDFérne og Rønnevang kirkes børnekor medvirker. Temaet dette år er HALLOWEEN og kampen mellem godt og ondt og vi får blandt andet besøg af en skumtrold. Børn og voksne er velkomne til at komme udklædte. Efter gudstjenesten er der aktiviteter på kirkepladsen.

27. november 2022, kl. 14.00

Gudstjeneste med krybbespil