Familiegudstjenester

Vi har i løbet af året gudstjenester for hele familien
Familiegudstjenesterne lægger op til at flere generationer kan mødes og få en god oplevelse.
Der bliver lagt vægt på fortællinger og musik, som kan gribe børnene og give stof til samtale og eftertanke om hvad kristendom er.
Ofte vil der efter gudstjenesten være et arrangement i sognegården, hvor legen og det gode samvær kan fortsætte.
Familiegudstjenesterne er oplagte for forældre, gudforældre og bedsteforældre, der gerne vi have nogle gode oplevelser med deres børn, gudbørn og børnebørn.

Kommende familiegudstjenester:

17. april 2022, kl. 11.00 - 13.00

Påskeramasjang

TAASTRUP NYKIRKE inviterer hele Taastrup på en festlig omgang påskehygge for hele familien. Vi fejrer påsken med masser af sjov og spas! Vi puster æg, maler æg og pynter kirkens påsketræ. Påskeharen har gemt chokoladeæg på kirkegården og der er æggeløb med præmier.

Betty and the Boys spiller live hyggejazz på kirkepladsen til alle festlighederne!